Lange droge tijd?
Door: Marjolein
Blijf op de hoogte en volg Marjolein
17 Oktober 2007 | Suriname, Paramaribo
Vandaag was hier mijn eerste echte tropische bui. Zo he dat gaat hard!! Binnen no time stond alles onder water. Gelukkig zit ik op de 1e verdieping.. Kijk naar de foto's en huiver..
17 Oktober 2007 - 20:23
Marleen:
tis idd maar goed dat je op de 1e verdieping zit.
maar je bent niet de enige die in de regen zit, ben vandaag ook helemaal nat geregend toen ik naar mn werk ging =(
xx mar -
18 Oktober 2007 - 07:53
Martin:
Hoelang duurde die bui?? Als je zo kijkt zou je zeggen paar dagen maar een tropische bui duurt veel korter. Moest vndaag ook door de regen kranten lopen.. Niet leuk, gelukkig wel droger dan daar:)
Martin -
18 Oktober 2007 - 08:01
Eline:
hoi hoi
jeetje wat een regen he..echt een hele plas..moest je er nog door heen of:P
leuk filmpje heb je trouwens ook nog gemaakt!:) is het nog gelukt met de ideale school?wij hebben nu vakantie.ma zal daar nu ook best willen zijn. Succes deze week en tot snel.
kusje eline -
18 Oktober 2007 - 08:42
Irene:
He,
Ook hier hebben we de nodige tropische buien, maar zo erg als bij jouw... Niet echt, wij kunnen gewoon over straat haha.
Kuzz Irene -
21 Oktober 2007 - 18:40
Marjon:
Heey Marjolein!
Echt leuk om te lezen en te zien wat je daar allemaal meemaakt. Die dolfijnen....wauw, echt mooi!
Vandaag heb ik voor je gewerkt en dat was ma goed ook, wat een ***weer was het vandaag!
Ik blijf je volgen....
Geniet nog ff