Paramaribo Zoo - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Marjolein Schots - WaarBenJij.nu Paramaribo Zoo - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Marjolein Schots - WaarBenJij.nu

Paramaribo Zoo

Door: Marjolein

Blijf op de hoogte en volg Marjolein

29 September 2007 | Suriname, Paramaribo

Zo, eindelijk begin ik een beetje te wennen aan het tijdsverschil.
Vandaag ben ik naar de Paramaribo Zoo geweest. Nouja zoo..zo kun je het niet echt noemen. De dieren zaten in hele kleine hokjes. Ze hadden er anaconda's kaaimannen, krokodillen, veel soorten (roof-) vogels en katachtigen.

Er zat een tijger in een heel klein hok. Zie foto. Het hok bestond uit gaas met wat steen en een tak. De tijger liep zo te ijsberen dat ik dat ging filmen.
Toen hij de eerste keer langs mij heen liep gromde hij en liet zijn tanden zien en had zijn oren in de nek. Toen hij aan het eind van zijn kooi was draaide hij om en nam hij een aanloop en sprong zo tegen het hek op, vlak voor mij! Het gaas boog een heen stuk mee en ik schrok me dus dood! Jammer genoeg drukte van schrik net de camera uit toen hij begon te rennen.

Nouja veel meer heb ik nog niet mee gemaakt. Ik mis iedereen nog steeds wel.. Nouja het zou ook raar zijn als ik dat niet deed.

• 30 September 2007 - 04:47

Irene:

Hey Zus,

Dit ziet er idd anders uit dan de Australian Zoo van Steve Irwin. Best zielig eigenlijk. Hoop dat je een beetje geniet en veel leuke dingen blijft doen.

Liefs Irene

• 30 September 2007 - 10:29

Martin:

Eeey Mar,

Echt wel kleine kooitjes van die dieren. Was vast ook wel schrikken. Jammer dat je net je camera uit had gedaan, zou wel een filmpje geworden zijn.. Veel plezier verder daar.

Martin

• 30 September 2007 - 11:57

Teun:

He meisie,

Dat was wel even schrikken. Echt jammer dat je er geen filmpje van hebt, want dat had ik wel willen zien.
    Bijna is het zo ver en dan begint je eerste stagedag. Ik wens je alvast veel succes.

Liefs Teun

• 30 September 2007 - 19:29

Familie Bril:

Hallo Marjolein,

We vinden het leuk dat wij ook een klein
    beetje jouw belevenissen kunnen ervaren evenals die van Irene. Ook goed om te zien dat het in Suriname ook wel regent.

Trouwens, jouw profielfoto vinden wij erg geslaagd.
    Wij wensen je alle goeds tijdens je verblijf in Paramaribo.

Groetjes van Larissa, Dennis, Peter en Marja

• 30 September 2007 - 19:52

Dagmar:

Meis,

Veel succes morgen op je eerste dag!!

• 30 September 2007 - 20:05

Loes:

hey meis

Leuk om elke keer even te lezen hoe het met je gaat. Volgens mij heb je het wel goed getroffen als ik zo je foto's zie. Heel veel succes op je stage, maar volgens mij komt dat allemaal wel goed:)

liefs